30 november 2009

Måndag-en dag efter och två dagar innan..

Det har varit en innebandy-mässigt lugn helg för oss, med bara ett träningspass lördag morgon. Nästa match spelar vi hemma mot Falun på onsdag. Ser fram emot den kampen och hoppas på speltid återigen. Nu när hela truppen är frisk så är det ju inget som är säkert där.

Lugnt. Kan man ju inte påstå att gårdagskvällen blev, pga en viss Zlatan Ibrahimovic! Vilket mästerverk att komma in och ordna segern med ett fantastiskt volleymål 4 minuter efter inhoppet. Helt vansinnigt underbart mål för malmöpågen! Och från soffan där jag och mina vänner beskådade spektaklet sjöngs det sånger om zlatan sista halvtimmen av matchen. En fantastisk upplevelse och man får återigen tacka vår store och allsmäktige Gud för att han har skapat idrotten i allmänhet och fotbollen i synnerhet! Passion, glöd, hopp, förtvivlan, glädje, tro... alla livets ingredienser bakas alltid samman i världens största matcher.

Jag vill tro att även pappa Gud i himlen var underhållen av Zlatans volley-avgörande igår, lika mycket som han led med Kaka och co. i Madrid. Han är alltid närvarande..

Nu kickar vi igång denna veckan. Hoppas ni mår bra där ute!
Glöm inte bort att gå med Gud var du än är.

Frid