4 november 2009

Uppehåll, vad gör man då?

Nu är det 6 dagar sedan vi spelade senaste matchen mot Balrog borta och vann med 7-6 i sudden. Har inte uppdaterat efter det men det var en svängig match, som vi bara borde ha vunnit efter full tid. i tredje perioden, med 10 minuter kvar gick vi upp till ledning med 6-3 och hade matchen precis där vi ville. Sedan knapra dom igen på oss och kunde kvittera till 6-6 i vårt Powerplay(!) igen!!... inte okej att släppa in så mycket mål i vårt egna PP, givetvis inte.

Vi hade även en straff innan det som sköts i kryssribban (går inte o bli mer kryssribba än det) av Hannes Öhman. Sunkigt att förlora en ledning, men sköönt att vinna i sudden.
Det innebar ett trendbrott för oss med två förlorade matcher innan det. Även ett trendbrott för mig som fick spela förstacenter i tredje perioden och i sudden. Kunde tyvärr inte peta in bollen bara efter många bra läge.. störigt, men det kommer ;)

Nu har vi ytterligare en vecka innan nästa match mot Tyresö-Trollbäcken hemma. Detta beror på att det är landslagsuppehåll. Vi har skickat iväg nästan halva laget ner till Tjeckien för att försvara olika länder. Fyra till Sveriges favör, Henke (som debuterar, 19 år) Mattias, Jeppe och Viktor i målet. Det är killar som kan sina grejor. Sedan har vi ju finnduon Mika och Hannes. Vi skickar även iväg tysken och polacken, Holtz och Mikulski. Fast de får väl betala sina flygresor själva och har nog inte bestämt sig ännu :) hehe, lite skillnad på landslag och landslag!

Men vad gör man då, när det är uppehåll? usch jaja. Det kliar i fingrarna! har fått lira bandy med KRIK igår, tisdag iaf och så en hel del fotboll lite här och var. Det är det ingen som säger va? tack.

I KRIK så håller jag just nu på med en ny hoodtröje-modell. Mycket att välja på där! Har man förslag/önskemål/tips/länkar att komma med så VARSÅGODA!