19 november 2009

Svensk hjälte och snart matchrepris!


Idag har vi ledigt från träning, väldigt skönt! För i morgon vankas det match igen. Mot Tyresö Trollbäcken - igen! Det är helt rätt, vi mötte dem även förra veckan och vann då med 7-3. Anledningen till att vi ska möta dem igen var att de inte fått klart med någon hemmahall efter nyår och behöver spela så mycket som möjligt nu i höst, hehe.. Lite Kalle Anka av det hela, men det finns ju en del krav som måste uppfyllas för att det ska kunnas spelas ssl-matcher där och då har TT fått problem. Btw har vi för första gången full trupp med oss och jag spelar center i tredje. På bänken sitter då Joel, som vanligtvis är landslagscenter. Då börjar man inse vilken konkurrens som finns i truppen.

Förhoppningsvis så rider vi bara vidare på det segertåg som vi nu har hoppat på. Detta är nog den första av alla matcher i serien som jag känner mig 100% säker på att Storvreta vinner, det ska inte kunna gå på nåt annat vis. Men samtidigt är det just det som är det roligaste med sport, att man vet ju faktiskt aldrig förr än slutsignalen ljuder! Fram till dess är det hårt jobb, blodsvettochtårar som vissa säger... blod och tårar är inte varje match man får se, men svetten är svår att hålla borta.

Efter fredagsmatchen väntar Täby på måndag (TVmatch!) och Umeå City borta på onsdag, så det är en härlig vecka som ligger framför. Senaste vi var i Umeå hade jag ju en mindre klack på läktaren av Öviks-folk, hoppas att några av dom kan komma igen. Betyder mycket det!

I morgon fortsätter vi på Rom!
Allt gott!