23 november 2009

TVmatch mot Täby ikväll!

Ikväll är det dags för oss att ta emot Täby på hemmaplan.
Matchen sänds direkt i tv4 sport kl 19.00...

Det är väldigt kul att spela dom här tv-matcherna. Det blir alltid en viss inramning på det hela och man vet att vänner och familj sitter där hemma och hoppas lite extra för att det ska gå bra för en. Det är skönt o känna det stödet och det brukar inte vara några problem med nervositeten för mig, men får se hur lugn jag är ikväll.

Jag fick nämligen beskedet i helgen att jag ska lira i första femman från start tillsammans med Mika (ja, världens bästa spelare..) och Hannes. Det är ingen liten sak det och jag ser väldigt mycket fram emot vad som komma skall. Läs mer om matchen genom att klicka på rubriken!

För att bara nämna några ord om Mika så är det ju spelaren som jag själv har sett upp till under hela min karriär. När jag började spela på allvar som 11-åring var han redan en av världens bästa och har under min tonårsperiod satt oslagbara rekord i både klubblag och landslag. Det är givetvis en ära att få spela med honom på allvar nu.

Hoppas ni hänger med i tv-soffan ikväll och att ni får underhållning på hög nivå!

Gud välsignar den som går bedjande fram. På vilket sätt välsignar han idag mån tro?