11 november 2009

Äntligen match igen!

Det har varit väldigt snålt med matcher de senaste två veckorna för oss. Det beror givetvis på att det varit landslagsuppehåll och när man är som mig då, som inte gjort poäng i årets superliga än, betyder det inget annat än lugna dagar och mycket vila :)
Det är ju skönt det med, men mycket roligare med match!

Ikväll tar vi emot Tyresö Trollbäcken hemma. Det är ett av bottengängen och det ska egentligen inte vara några tveksamheter över var poängen ska hamna ikväll, vi ska bara vinna.
TT är också det enda laget som jag själv har gjort mål mot i år i tränngsmatcherna. Det var i boxplay, då jag lyckades utnyttja ett trött försvar. Ikväll är det dags igen. Jag har sagt till några vänner att jag utlovar poäng. Det är ju inte helt rätt o göra det kanske, men jag har fixat fribiljetter åt dom så det kan täcka upp om det skulle bli noll för mig. Men jag tror faktiskt att det är dags ikväll. Jag spelar center mellan Holtz och Jocke, två kontrinssugna spelare. Där gäller det bara att släppa bollen i rätt läge och sedan gör dom gärna resten av jobbet.

I morse fick jag en otrevlig överraskning när jag såg att kylskåpsdörren hade stått öppen hela natten. Den första delen av ordet försvann och det var bara som ett vanligt skåp. Det innebar att mina rutiner ruggades, filen som ska vara exakt 5.8 grader varm var ljummen och slank motvilligt ner i strupen. Får försöka rätta till det hela och stänga kylskåpsdörren om nätterna. ;)

Klicka på länken för mer info om matchen.

Hörs i morgon! mot seger...