Sara bloggar


Klicka på bilden för att komma till Saras blogg.


Oj oj. Då var det dags att damma av KRIK t-shirten och kasta mig ut i detta spännande, och liite nervösa uppdrag, att ge ett bidrag av det jag går igång på allra mest - hur tron på Jesus får bli vardagsliv... och där idrotten för mig är en viktig del.

En presentation - Sara Gunnarsson

Ålder: 26
Stad: Uppsala
Huvudidrott: Innebandy
Sysselsättning: Läser teologi och ledarskap på ALT

Lite om dig själv och din idrottskarriär: Jag är en väldigt stolt och patriotisk Ö-vikare (som de flesta norrläningar som inte längre bor i Norrland!). 
Har spelat innebandy stor del av livet, där åren i Elitserien (2006/2007-2007/2008) med Örnsköldsvik SK/IB och senast Sten Sture BK (2010/2011 - nuvarande FBC Uppsala) i Division 1 får ses som topparna.
Har även kommit tvåa i KRIK Open två år!... men vem kommer ihåg en tvåa??

Hur skulle du själv vilja beskriva dig som innebandyspelare?
Hårt jobbande forward med ett bra skott. Som alltid drömt om att få vara back, men av någon anledning inte riktigt fått förtroendet...

Hur tror du dina lagkompisar skulle beskriva dig:
Vassa armbågar och hård i närkamperna; träning som match! ... har även ofta burit upp fåfäng-titeln och vunnit interna utmärkelser som årets-kraftpaket eller hårdig... coolt va?!... speciellt som tjej...

Favorit bibelord: Varierar men just nu får jag nog säga Romarbrevet 8:35-39

Andra idrotter jag har utövat: Fotboll  

Favorit publiksport: Ishockey - för att referera till min hemstad kan jag inte säga annat.

Snyggaste matchtröjan: gillade våra kobolt-blå figursydda i ÖSK ;)

Bästa idrottsminne: En cup-final i fotboll på Skyttis IP mot MoDo. Som alltid tajt match som gick till straffar. Jag blev, heeeelt oväntat uttagen som sjunde straffskytt. På skakande ben och gråt i halsen, verkligen, så klev jag fram till straffpunkten... lägger en stenhård bredsida vid målvaktens högra stolpe. Känslan är obeskrivlig när jag ser att bollen går in, sträcker armarna i luften och vänder mig om mot bänken... och ser hur hela mitt svartvita lag går från nervöst stillasittande till hoppande jubel! Vi förlorade matchen men jag var den lyckligaste losern den dagen.

Senast lästa bok: Kom som du är av John Burke

Senast sedda film: Små Citroner Gula på bio - riktigt rolig och mysig! 

Favoritresmål: vanligtvis till mamma och pappa i Norrland, men just nu är jag jättesugen på Köpenhamn! 

Bästa med KRIK: att "bevara, inspirera och vinna idrottsfolk till ett kristet liv genom att vara en mötesplats som förenar glädjen i idrotten och den kristna tron"... tycker jag är kanon!