26 november 2009

Nu går tåget!

Storvreta kunde ta sin fjärde raka seger borta mot Umeå City igår, där man vann med 3-5.
Det bjöds inte på någon stor publik-innebandy utan kändes mer som att vi gjorde vårt jobb och det som behövdes för att vinna, efter en låång, seeg bussresa från Uppsala till Umeå.
Det är alltid lite svårt att komma upp i normal standard efter en sån bussresa och det syntes väl också en hel del i farten på bollen som inte var lika bra som tidigare i veckan.

Den enda som inte syntes ha suttit i bussen var målvakten Klintsten. Det är otroligt kul att se hur denna 21-åring just nu håller på att utvecklas till en av de absolut bästa målvakterna. I måndags mot Täby mötte vi ju Ramsin, som är utsedd till världens bästa målvakt förra året och många av er såg ju själva hur den målvaktskampen slutade. - Så de tre poängen vi fick med oss från Umeå tillägnas i stor del Klintsten. Jag fick också göra min första assist för året då Mika stötte i en retur på mitt skott i första perioden.

Nu har vi ledigt i två dagar, för att sedan träna lördag, måndag och ladda för ny match på onsdag hemma mot Falun. Ser redan fram emot matchen och kan bara säga lite om hur ovisst det är med femmorna nu... Jag har inte en aning om jag får fortsätta i första femman, eller som back eller nån annanstans. Oavsett har det ju gått bra på slutet och det gäller bara att kämpa på och ta chanserna man får. Det är ju många bra spelare som alla presterar just nu!

Keep it real! Jag skriver mer i helgen.