12 november 2009

Vinst, sköna vinst!

Äntligen fick vi vinna efter full tid igen! Det var alltså tre matcher sedan Storvreta kunde stå som segrare efter full tid, senast vann vi ju i sudden mot Balrog.
Tyresö kunde slås tillbaka med 7-3 och efter att vi hade ledningen med 7-0 slogs det omedvetet av på takten och de kunde ändå sätta lite nerv i matchen.

Att släppa in tre mål i rad mot TT var inte okej, så coach tog timeout, bad oss att skärpa oss och bara hålla i bollen. Det gjorde vi också, efter noter som ett skönspelande piano. Under de sista tio minuterna i en matchen, som kunde blivit ännu ett nervpiller, höll vi i bollen lågt och djupt om vartannat i säkert nio av dem. Det var otroligt skönt att bara kunna säkra hem segerna och inte släppa till något onödigt i slutet. Seger!!

så till poängen då... Den uteblev, pfh!! De som har sett mig spela vet att det är vid såna här tillfälle, där allt bara går stolpe ut, som jag kan ropa högt på planen: "VAD HÄNDER!!?"

Och det kan man verkligen fråga sig. Jag spelade med två duktiga killar som också jagar sina första riktiga mål och vi skapade så gigantiskt många läge, men det var som bestämt att vi inte skulle få göra något denna afton.
Vi spelade en finfin defensiv och återigen fick jag hålla nollan bakåt, otroligt skönt som center. Det märktes också i det förtroende vi fick när vi spelade hela matchen ut.

Seger var det viktiga och sedan kommer personliga delmål därefter. Jag längtar ännu efter att det ska lossna lite till...

Idag hade jag läge för att ta det där vaccinet och förhindra att man blev ett svin, men det är tydligen slut i hela stan nu. Få istället be till pappa Gud om beskyddad hälsa.
Blessings / P