16 november 2009

Storseger och första målet!

YES! Äntligen, tjoho! Första målet kom då äntligen borta mot Pixbo. Det vart ett viktigt 2-2 mål i första perioden som lyckligtvis gick stolpe in och inget annat.. Väldigt skönt, men en konstig känsla eftersom hallen blev helt knäpp tyst av vrede. Jag fick några grattis dunk i ryggen av grabbarna i laget i alla fall.

Vi lyckades även vinna matchen med ganska stora siffror, 4-9. Det är väldigt starkt när man möter Pixbo på bortaplan, med alla våra tre ordinarie centrar borta. - Mitt mål på sistone har lite varit att ge tränaren svåra beslut om vilka som ska spela centrar när väl hela truppen är frisk igen. Innan har det varit rätt givet vilka som ska husera på den positionen, men jag hoppas jag kan ha slängt in ett joker-kort i leken, får se vad som händer. Jag gjorde nog min bästa match för säsongen igår och kunde fått med mig ett par assistpoäng också om avsluten hade suttit. Fick avsluta matchen som förstecenter och jobba hem de sista olidliga sekunderna.

Nu är vi i närheten av ett av våra delmål, att komma topp-2 i serien. Ligger 3:a på 19 poäng, men vi möter Täby, som har 20 poäng, redan på måndag. (TV-match btw.)

Härligt sett att få börja veckan med ett glatt budskap. På fredag fortsätter resan mot Tyresö, som vi precis har mött. Nu blir det svårt att stoppa Storvreta!

Bless u!