2 december 2009

Falun hemma idag!

Då var det dags för nästa match på vägen mot ett SM-guld till våren.
Detta blir vår femte match på två veckor och jag hoppas att den fina vinsttrenden håller i sig.
Falun är ett riktigt bra lag tycker jag. De har otroligt många bra spelare som kan avgöra matcher och göra de där extra grejorna som behövs ibland. De spelar alltid med fart i anfallet och försöker hitta kreativa lösningar ur det mesta, så jag känner verkligen att detta är en match som vi måste ta på fullaste allvar och kriga hem.

Jag gör min första match som back idag. Nu när hela truppen är skadefri och fit for fight så ska jag få testa en match på backen och så ser väl tränaren om det är nåt att köra vidare på. Jag har inte spelat back sedan p12 i Tåstarp, men jag älskar utmaningar och sporras av denna varianten också. Som back får man ha mycket boll i uppspelsfasen och det skadar ju inte.

Mot tre nya sköna poäng, så hörs vi imorn igen!

Over and out