29 december 2009

Sköna mellandagar!

God fortsättning till er alla och Gott nytt år, när det är dags!
Just nu levs sköna och lugna mellandagar ut. På annandagen lyckades ju vi få en gruvlig revansch på AIK, då vi vann med 10-7. Segerns sötma i allmänhet och revanschens sötma i synnerhet har smakat gott ändå sedan dess. Tyvärr fick jag motvilligt ge besked på morgonen innana matchen att jag inte kunde spela matchen. Mitt knä hade svullnat upp och blvit stel som ett kylskåp dagen innan, efter att jag hade lekt med vår hund där hemma.
Jag satt dock på bänken och hade varit beredd på inhopp, men det behövdes ju som tur var inte.

Idag är det tisdag och en dag kvar till vårt returmöte med Falun. Förra matchen mot Falun var första någonsin som jag fick spela back i seniorsammanhang, senast innan det var nog p12 i Tåstarp. Men det kommer bli en repris av det även nu. Jag ska spela styrande högerback i tredje femman, vilket innebär att jag fpr ha mycket boll och förhoppningsvis få läge till några skott utifrån.

Jag har fått lite enkel info om hur de har det på Explore i Lillehammer och de verkar ju verkligen vara hur grymt som helst. Det känns lite som en törntagg i sidan när man tänker på att man själv sitter här hemma och väntar på att få spela match dagen efter när man kunde varit i Norge på det största lägret ever. Men men.. Gud vill och kan göra stora och bra saker hör i min vardag också.

Jag ska ta mig till Johannelund ikväll på Livskrafts kvällsmöte och träffa lite folk där. Ser fram emot det!

Hoppas DU har haft en underbar jul och att du också får tid till att koppla av och träffa alla du kanske annars inte hinner med.
Frid ut!