4 januari 2010

Kicka igång 2010!

Hejsan alla glada 2010-människor!

Galet att vi är framme i ett nytt decennium. Kändes som att det nyss blev 2000, eller?
Det är klurigt hur man ska välja att säga 2010-talet. Ska man bara säga 10-talet? och vilket år är det nu -010? Det vore fel att säga men det känns ändå bättre än bara -10, väl? 08 och 09 var ju så lätt att säga, men 10? KRIK Open 09! var ju klockrent.. KRIK Open 10! ?? hmm...
äsch! Så här känns det nog den 4 januari alla år. Det är alltid nåt nytt att vänja sig vid när det blivit nytt år. Vi ska nog klara det här med tror jag! ;)

Hoppas ni alla haft några underbara helgdagar. Det blir ju så många fina röda och lediga dagar när festligheterna lägger sig så där på en torsdag... Jag har fått mycket tid till att vila ut och träffa den saknade familjen hemma i Skåne, det var skönt!

Men vi har ju kört rätt hårt med bandyn också. Vi vann ju senaste matchen den 30 dec mot Falun borta med 7-5 efter att vi låg under med 4-0 efter halva matchen. Som tur var så vaknade första femman ur sin dvala och såg med 7 raka mål till att vi kunde vinna! Mattias Samuelsson visade varför han blev utsedd till Sveriges bästa back förra året genom att göra fem poäng.

Idag (måndag) har vi en matchförberedande träning innan det är dags för Umeå City hemma på onsdag. Ser väldigt mycket fram emot matchen och jag hoppas på speltid. Som back, forward eller center spelar faktiskt ingen roll, det är roligt vilket som!

Tyvärr gick poängkungen Holtz sönder på senaste matchen. Han bröt ett ben i handen och är borta upp till en månad. Tror han kommer tillbaka bättre än nånsin då när det är dags för medaljstriden!

Nu kickar vi igång 2010!