18 januari 2010

Rycker i toppen!

Jag har den äran att få rapportera ännu en seger till Storvreta innebandy. Det går som tåget nu helt enkelt och vem vet hur man bromsar?.. Vi lyckades vinna mot Pixbo igår med 9-4, exakt samma siffror som vi vann mot dom på bortaplan.

Vi började matchen på bästa sätt med 2-0 efter tre byten. Bara vår femma som inte hade gjort mål då, och det skulle dröja lite till innan Jocke smällde in 5-3 i andra perioden.
Återigen var det första femman som stod för det mesta av produktionen och publiken hyllade Kohonen med stående ovationer när han gjorde sitt 700:e poäng, stort!

Jag fick denna match spela i styrande position i powerplay, det var extremt kul. Vi lyckades dock bara göra ett mål på 3 pp och det är inte helt godkänt. Själv hade jag ett par ribbträffar, som väldigt gärna kunde fått gå ribba in istället!.. Men får se om jag får fortsätta i pp, hoppas så. Mer om matchen hittar ni via rubriken.

I och med vinsten igår och att Täby samtidigt förlorade borta mot Warberg, så har vi 8 poäng ner till tredjeplatsen, men vi ligger ju fortfarande bakom AIK om dom vinner sin nästa. Fast det är dags att dom torskar lite nu tror jag!

Nu önskar jag dig en riktigt god vecka och Guds frid!