15 december 2009

Klart mr Z gör mål!

Barca var fantastiskt!
Resan kom väldigt behövligt i höstrusket här hemma! Gata upp och gata ner avverkades till fots, och mängder av enorma byggnader med anrik historik passerades i varje kvarter. Hade varit spännande att äga en stegräknare under dessa dagar och se hur många innebandyplaner man gått sammanlagt.
I Barca fick man uppleva i alla fall lite mer värme. Ett par timmar under fredagen så kunde vi faktiskt ligga o gassa lite på stranden tillsammans med några andra daglediga pensionärer. Fint, en dag i december.. Jag fick också komma till det beryktade berget Tibidabo som ligger bakom hela staden och njuta av en enorm utsikt över Kataloniens huvudstad. Visste inte ens att det berget fanns men Joey i Vänner imponerar på mig med sin Europa-kunskap. (Om ni sett det avsnittet?)

Matchen då... Barca vann med 1-0 och Zlatan var matchens behållning när han dunkade in det enda målet på straff. Planens gigant får jag ändå säga att mr Puyol var i försvaret, vilken klippa! På mitten styrde Xavi som vanligt. Otroligt kul att få se honom live - Han är precis så bra som alla säger!

Bjuder här på lite bilder från Barca... Enjoy!

Mer än en klubb...
Ser ni Zlatan?? :)
I spelargången ut till planen har spelarna ett eget kapell för sista bönen!
Glad på Nou Camp efter Zlatans avgörande!

Barca från Tibidabo