21 december 2009

TUNGT....

TUNGT! var ordet... Det blev en extremt tung förlust mot AIK igår på bortaplan i Solnahallen.
AIK har ju dominerart ssl hittills i år och fortsatte även med det igår, får man erkänna.

Det var mycket som var jobbigt med att komma till AIKs hemmahall och spela. De har nån märklig dispens att få spela på det värsta parkett-golvet någonsin. Det är en stor omställning från att spela på en härlig, mjuk och skön gummi-matta som numera är regel att alla ska spela på, men inte AIK.
Men oavsett underlag igår så var dom mycket bättre än oss och det märktes att våra finländska stjärnor Mika och Hannes inte kunde vara med fullt ut. Mika spelade bara PP, men stod ändå för två assist. I mitten på andra perioden blev det så olyckligt att vår målvakt fick rött kort efter att han först blivit nermanglad av en i deras lag. Konstig situation och i efterhand kan man bara gräma sig över att Klintsten nu får stå över returmötet mot AIK, det är inte bra...

Så det är lite med böjt huvud man sitter och skriver så här två dagar innan jul. Det ska bli skönt att komma hem och få ett miljöombyte och bara tas hand om familjen där hemma. Eller jag måste nog försvara mina färger även där kan jag tänka. Det lär bli fotboll, tennis och mini-pingis så det står härliga till. Då är det inte okej att förlora heller.

Vi hörs närmare jul med några jultankar. Tack för att ni följer bloggen.
Keep it real! / ps