1 april 2010

viktigaste matchen!

Nu har vi landat och inkvarterat oss på Hotell Gothia i Göteborg för att imorgon, efter det sista laddandet, åka ner och möta Warberg i den andra semin.
(Man känner det som att man är med i Falk-filmerna när man tar hissen nerifrån lobbyn här..)

I vad som är vår absolut viktigaste match för säsongen, hittills.

Vinst i morgon så skulle vi ha skaffat oss ett bra utlångsläge inför resten av slutspelet, men vi måste ju alltså vinna. Nu finns det inget annat... Bara vinst som gäller!

Och när det är bara vinst som gäller så vet jag faktiskt inte alls hur tränarna tänker angående laguttagning. Vi har inte fått reda på vad som gäller, bara om hur vi ska lira rent taktiskt för att vinna.. Och det ser bra ut.

Det andas ett lugn och en skön stämning inför matchen även om det gäller exakt hur mycket om helst. Det är nu det ska visas att vi är bra och att våra leading-players visar framfötterna. Vi andra ska göra vårt jobb och kan vi göra det lika bra som senast så är det ju helt okej!

Detta är alltså första gången för säsongen som vi åker ner en dag innan, bara för att skaffa oss så bra förutsättningar som möjligt. Annars är Storvreta kända för det laget som alltid åker dagen innan, och det tackar vi spelare för. Bor man i Uppsala har man "nära" till alla lag och det funkar att spela match trots en bussresa på 6 timmar. Men det är inte optimalt, och det behöver vi imorn! ;)

4 Sport kl 16.00 .... Må bästa lag vinna