5 april 2010

två timmar kvar...

Sitter hemma nu med ett stort glas kaffe och kollar på daminnebandyn på 4sport. Har precis gått en lång promenad, för att göra lite utrymme åt ännu en måltid innan samlingen. Nerverna börjar göra sig medvetandegjorda och tankarna bara springer iväg med jämna mellanrum. Det hade varit så otroligt skönt o vinna denna matchen, tänker jag... så viktigt, så roligt.

Det är alltså bara två timmar och 15 minuter kvar innan vår tredje semifinal inleds mot Warberg. Det står 1-1 i matcher efter att vi lyckades vinna i sudden death borta i fredags. Fantastiskt skön seger!

Men nu är det ny match, nya möjligheter, ny kamp.. Det gäller att vinna så många kamper som möjligt för att också få stå som segrare med tre poäng. Varje närkamp, varje skott, varje täck..
Det pirrar i magen när jag tänker på det.

Annars har jag haft en otroligt fin helg med mamma, pappa och cecilie. Vi har firat påsk och umgåtts. Men det är ju inte utan att man har slängt några tankar om hur gänget i Åre haft det, och klart att man har saknat att vara på Snow camp. Men jag har fått många goda rapporter därifrån, så det känns helt tryggt. Det finns ju så grymt mycket bra folk i KRIK, så jag har aldrig varit orolig för nåt annat. :)


Nej nu... Måste jag sluta. De sista förberedelserna ska göras och sedan går jag in i "match-kammaren". Vi kan ju höras efter ;)