6 april 2010

Globen nära, men tungt...


Vi kunde igår vinna vår andra raka semifinal mot Warberg i sudden death.
Matchen fick inte gå så långt som till straffar, där jag varit en av skyttarna, utan några minuter in i sudden så avgjorde Henrik Stenberg återigen, eller ja, vi fick god hjälp av en warbeg-back som sparka in bollen...

Sak samma. Mål blev det och ett helt otroligt jubel i Fyrishov med 2200 personer. Det kändes nästan som taket skulle lyfta. Fantastiskt!

Roligaste med bilden är att den tagit bort allt mitt slutspelsskägg!???

Men det var ändå inte med ett glädjerus jag gick o la mig igår.
Vid ställningen 3-3 gör jag mitt största misstag i karriären när jag tappar bollen framför eget mål till fel kille. Där står Magnus Svensson som redan gjort tre mål och är en av världens bästa lirare. Han fick en gratismacka till 4-3 och allt var bara nattsvart för mig. Skit tänker man, skit!!...

I pausen till tredje periodens så var jag tvungen att vara för mig själv lite. Jag bad då att nu får du gud lyfta mig. Lyft mig så jag kan fullfölja matchen och sprida god energi till laget.
Jag försökte vaska av mig det som hänt och istället bara gå in o göra det bästa för laget, vara positiv och peppa.

Henke gjorde 4-4 direkt i första bytet. puh! vad det kändes skönt!!


Resten av matchen spelade vi faktiskt ut Warberg fullständigt. Dom hade totalt 15 skott på hela matchen och 0 i sista perioden. Fattar ni? Inga skott på mål. Då är man överlägsen. Så att vi då kunde vinna i sudden , var inte mer än rättvist!

Nu ska vi göra allt för att vinna nästa bortamatch på torsdag och säkra avancemnaget till Globen!