12 april 2010

Det blev Täby!..

Häftigt, då är det klart!

Vi möter Täby i finalen på lördagen.

Täby fullständigt spelade ut AIK och vann mycket rättvist i den femte och avgörande matchen i Tibblehallen på måndagkvällen.


Täby alltså... Det är mot dom som vi gjort våra två bästa matcher under detta året. Först blev det 11-3 hemma och sedan 4-7 borta. Deras spel passar verkligen oss och vårt spel passar verkligen inte dom. Så jag ser fram emot lördagen ännu mer nu än tidigare.

Tänk. Om vi skulle kunna få en sån där pang-start som vi fått mot dom tidigare matcher, leda med 3-0 efter 10 minuter och sedan bara spela så där fantastisk och underbar innebandy som bara Storvreta kan spela resten 50 minuter.. :)
Ett drömscenario!

Kanske riktigt så lätt blir det nog inte. Täby är ett otroligt bra lag. Jag är impad av dom. Men att vi får gälla som favoriter är helt okej för oss.
Dock har ju Täby spelat i en final och kan allt det där med Globen och allt upphaussat tjafs runt omkring. Men förhoppningsvis kan vi behålla kylan låg och spela vårt spel som vi gör varje vecka på träningar i Fyrishov. Enda skillnaden från det är ju att det sitter tre personer på läktaren och på lördag sitter det tretton tusen på läktaren. WoooHooo!!! :)

Keep it real!