7 april 2010

Nu börjar uppladdningen

Det är bara ett par timmar kvar till resan börjar. Då sätter vi oss i bussen mot Göteborg för att sova på gothiat en natt till innan vi sätter av mot slutdestinationen Varberg. Ikväll blir det en hel del chill och avslappnad stämning, lugnet före stormen, kan man nog säga..
Från det att man vaknar, går upp och äter en fin frukost så är varenda tanke, känsla och vilja riktad till matchen på kvällen, med start kl 19.15.

Givetvis gäller det att ta det hela med ro och inte övertänka, eller överanlysera det som kommer. Mycket av idrotten handlar ju just om att bara ut o köra, eller de e bar´ å åk, som stenmark sa.. Fast å andra sidan så är ju den enda anledningen till att man sätter sig på bussen idag är att man vill vinna matchen. Så visst är fokuset på matchen och tändningen påslagen redan kl 16 idag.


Det känns väldigt bra i laget. Alla är så gott som pigga och krya. Någon har tränat lite mindre hårt, men så fort man är uttagen till match så är man så bra så man kan spela. Därför finns det inga bekymmer för oss inför imorn. Jag tror nog det anrika Warbergs-gänget har lite mer att fundera på. Vi har faktiskt tagit över den här matchserien och fått den exakt dit vi vill. Det är en rolig och spännande uppgift kvar innan vi är framme vid målet: Globen!

Som jag säkert sagt innan så har ju Storvreta aldrig varit i final tidigare, så därför har det varit målet. Det ska väldigt mycket till om vi inte klarar oss dit nu...

Men vadå tänker du? Globen? Det måste ju vara SM-guld som är målet.

Ja, sant. Men egentligen känns det som den moraliska finalen spelas nu. Slår vi ut Warberg i en semifinalserie med alla deras stjärnspelare, så är inte Täby eller AIK mer än ett litet hinder för oss. I en final så skulle vi omöjligt vika ner oss. Det är alltså kanske imorn, torsdag, som vi vinner guldet? :)