29 april 2010

KRIK Övik i helgen!

Om någon timme sätter jag mig på bussen till en gyllene KRIK-stad Örnsköldsvik.

I helgen är det en stor satsning där med KRIK och alla kyrkorna med en stor innebandyfest i KRIK Open och sedan på kvällen ett stort ungdomsmöte som heter 3G sportedition.
Där ska jag få möjlighet att predika, vilket kommer bli väldigt kul och spännande!

Ser väldigt mycket fram emot det och vad jag förstår kommer det vara en hel del andra roliga aktiviteter också, som talk-show och klättervägg + fler sportaktiviteter. Så kommer man inte för att lyssna på mig så ska man inte gå hem tomhänt.. Där finns nåt för alla! :)

Ska bli enormt roligt o komma tillbaka till Övik på nytt, det var ju där jag bodde innan jag flyttade till Uppsala. Man saknar mycket i staden! Fast en av de stora fördelarna anser jag som innebandyspelare är ju att i Övik är innebandyklubben i skuggen av en jätteklubb som heter MODO (hört om dom??) - i Uppsala är innebandyn den största sporten och man får då bra med utrymme och mycket publik.

Annars är staden klockren! :) haha... (Oj vad Öviksborna inte gillar o läsa detta, men jaja...)

Är man innebandykille så är man. Hockey är kul, när landslaget eller Rögle spelar stora matcher för mig.

Ibrakadabra åkte ur CL igår. ajaj, jag lider så med denna sportsman. Undrar hur han känner sig innan sömnen föll igår? Ännu en plumpmatch från hans sida, och han får därmed inte möjlighet att skriva in sig i historieböckerna som en av de största genom tiderna.

Han har ju fortfarande till och med en bra bit kvar till att bli ens Sveriges störste genom tiderna... Den killen är ju numera tränare för Landskrona Bois o lirar innebandy när suget faller på. haha! Magic Larsson.

Hoppas ni får en förträfflig Valborg allihop!

FRID