15 april 2010

bildbevis


Nu har jag fått flera önskningar från olika håll med att lägga ut ett bildbevis på slutspelsskägget, så det får jag väl göra...

Det är .... mastodont! ;)

Det kallas slutspelsskägg...

Allan
15 april idag. Två dagar kvar till den stora matchen. Vi säger Stort GRATTIS till min far Allan som fyller 30+ !! Han e pigg och fräsch som en 30-åring och har en glöd och en humor som vilken 29-åring som helst!... Stor förebild för mig!

Han är heller inte sen att påpeka de saker som han hade när han var 23. Två barn, villa och ett riktigt bra skägg... Man ligger i lä. Det är såklart några månader kvar på detta året, men två barn skulle vara för jobbigt! :) Någon respektive som håller med?


Ikväll genomför vi den sista träningen innan helgen. Det ska eldas på även idag och vi har fått order från Forsman att göra en bättre träning än igår, så det ska jag ladda för under dagen.
Jag jobbar även en del med KRIK idag, såklart!

Stundande SM-final, bön och KRIK-jobb är mitt livs bästa kombination ;)