20 april 2010

segeryra, segersjuk...

Det är tisdag. Tre dagar efter att man kröntes med guldmedaljen runt halsen. Den värsta segeryran har lagt sig. Man börjar att andas luft igen. Inse vad man faktiskt har ställt till med. Det är ju helt enormt vad segern engagerar folk! Inte bara i Uppsala utan Sverige över. Det betyder givetvis oerhört mycket för klubben med ett första guld. Och det betyder oerhört mycket för mig som spelare. Tänk att man äntligen får utdelning för allt slit. Det är så många som aldrig får utdelning för sitt slit. Tänker på ett sånt lag som Dalen i Umeå. Säkert det mest hårdjobbande lag man hittar i innebandyvärlden både på försäsongen och under serien. Men ändå har dom aldrig fått nån utdelning i form av medaljer. Det är såna man egentligen unnar framgång. Storvreta har ju också varit det laget, men nu äntligen då fått utdelning efter många års slit. Vi var tre nyförvärv inför i år i Vreta och det kändes som vi kom till utrullad matta. Det fanns några extra pusselbitar att lägga och det lyckades vi göra..

Det är en stor förmån och ett privilegium att ha få vara med och vinna!
Men det är ju också kvittot på många års träning och och ett mindre socialt liv. :)

Men nu då, när den värsta yran har lagt sig lite, vet man inte vad man ska ta tag i riktigt. Allt har känts så overkligt. Vad var det sim hände i helgen egentligen?
Nu sitter jag hemma igen, tyst som graven, ensam framför min laptop och försöker dra igång några nya KRIK-projekt, men bara det att lyfta telefonen och ringa upp nån för att boka ett möta känns avlägset, hehe, konstigt.

Man blir väl kanske lite segersjuk. Vill vara kvar i rampljuset. Inte släppa den känslan man hade på innerplan i Globen. eller den totala glädjen i spelarbussen på vägen hem.
Nej, jag kommer nog inte börja släppa känslorna än och inte den totala glädjen heller. Den får vara kvar. Jag får bara acceptera att livet kommer handla mest om innebandy ett par veckor till tror jag. Det känns så konstigt uppe på molnen bara, för man är liksom inte van vid det... Det enda man kan göra åt det är att vinna nästa år också va!? ;)


Vi släpper inte firandet heller riktigt än. Ikväll blir det stor lagavslutning, med eftertillhörande middag på O´learys, en skön hamburgertallrik och Inter-Barcelona på tv-apparaten.

God tisdag allesamman!