18 april 2010

SM-GULD !!!

SM-GULD SM-GULD SM-GULD !!!


Det blev alltså SM-guld i min första säsong i Storvreta !
På lördagen så slog vi Täby i en rätt avslagen final med 5-2 i ett fullsatt Globen!
Glädjen är total och känslan var magisk!

Ni som läste mina tankar och min bön inför matchen i förra inlägget kan ju också bevittna bönesvar. Vi gjorde det tillsammans och Storvreta är ett lag där alla är delaktiga. En underbar sammanhållning med dom bästa frontfigurerna !

Firandet/Hyllningnar
Idag har firandet fortsatt. 2000 personer hyllade oss på Vaksala torg i en tillställning som kommunen snabbt styrde upp. Häftigt !!
Det märks att innebandyn och Storvreta betyder så mycket för många.
Efter att ha läst genom alla mina ca 200+ kommentarer/meddelande/sms på facebook och telefonen så märker jag också att jag har många vänner som följer mig och som bryr sig. Jag hoppas att de flesta även läser i bloggen.
Ett stort TACK riktas till alla er! FANTASTISKT!

Nu ska jag sova i kapp några timmar... Som svensk mästare får man mindre sömn! ;)