31 mars 2010

Markus i Kenya, sista!

Hej!


Nu har min tid praktik tid i Kenya tagit slut.

Det har verkligen varit spannade och givande veckor monader. Nar jag tanker tillbaka po tiden ar det monga roliga minnen som poppar upp.

Forsta traningen! Trots att jag var medveten om de stora skillnaderna i traningsforhollanden so sattes jag po prov flera gonger. tex forsta traningen 1 boll och 20 spelare, det var inte det jag planerat for. efter 10 min visade de sig att vi facktist hadde 3 bollar. Eller nar James visade upp sin nyoppnade shopp. Som han po eget initiativ hade han startat upp, salja godis och kex.


Jag minns ockso den haftiga kannslan nar vi gick igenom stan do vi skulle ivag po borta match. Vilken kannsla! gatan var deras. De var har de vaxt upp, ingen kunde stan som dem!

De halsade jamt po gammla kompisar. De olika discutionsgrupperna som ofta kunde bli livliga!


Att fo jobba med killarna har verkligen varit en formon! Fantastiska manniskor som av olika anledningar fott tilltrasslade liv. En viktik sak jag vetat om innan men som jag lart mig nu ar.


Det ar viktigt att SE dem som ar runt om kring dig! Nar killarna gor po stan i trasiga klader och folk vander sig bort, eller tittar snett po dem so har de inget varde.


Men nar du SER en medmannsika ger du honom / henne ett varde och en sjalvkannsla som kan forvandla!


Nu stanger internet cafet!