28 mars 2010

Semi imorn!

Då var det valt och klart, det blev som väntat Warberg för oss i semifinalen, efter att Täby valt AIK.

Vilken otrolig uppgift! Att försöka besegra Warberg som definitivt är världens mest meriterade lag och ändå är nyckelspelarna inte i slutet av sin karriär utan på toppen av sin karriär. Jag har en otrolig respekt inför motståndet, då många superstjärnor inom världs-innebandyn spelar för Warberg. De har visat en ruggig form när dom slog ut FCH i tre raka, och Kimmo Eskelinen har gjort inte mindre än tretton poäng från sin backplats. Det är sjukt!

Andra storstjärnor i laget är Magnus Svensson, Mattias "Bult" Larsson, Johan Andersson, Martin Emanuelsson och Jim Canerstam. Bult är för övrigt ensam någonsin om att ha vunnit poängligan i ssl som back. Nu är han omskolad som forward, inte riktigt lika vass, men grymt duktig still..

Johan Andersson har jag skrivit om förut. Jag ser upp till honom och har haft honom som förebild när jag var ung lirare. Stål-mange och Emanuelsson är killar som kan göra vad som helst på hur kort tid som helst. Ibland säger det bara pang och de har vänt 0-2 till 4-2. Väldiga "flytspelare", spelar i ett flyt... Mange har ju även avgjort 4 stora finaler, eller vad det är.


Nu har jag skrivit upp Warberg och visat att man har respekt för dom. Men är jag rädd?
- Nej inte en chans! ...

Vi är verkligen beredda. Hela Storvreta, alla spelarna, hela klubben, ja faktiskt hela staden Uppsala har väntat hela året på detta. Alla har vetat att vi skulle ta oss till semifinal, ingen har tvivlat på det. Väl där kan allt hända. Alla av dom fyra semifinallagen kan gå vidare, 3-0 i matcher eller 3-2, kan gå hur som helst!
Därför är man inte rädd för uppgiften utan bara laddad, taggad och inspirerad. Man kan ju inte bli mer inspirerad när hela innebandysveriges ögon är riktade mot våra matcher och på andra sidan står några av världens bästa spelare redo för kamp.


...apropå världens bäste. Just det! Vi har Mika Kohonen...
Vi har Mattias Samuelsson, Henrik Stenberg, Joel Kanebjörk, Hannes Öhman, Viktor Klintsten, Jepser Berggren, Fredrik Holtz och polacken Mikulski!
Förhoppningsvis har vi också en bättre tredjelina än deras, det tror jag starkt på ;)

Det säger en del om vårt lag, men också om våra förväntningar. Vi ska vinna SM-guld i år!
Vi är ödmjuka inför uppgiften, men vi vet att vi KAN!

Nu är det skarpt läge, bring it on!

"Jesus walks with me... God show me your way when the devil tries tro break me down..."