30 mars 2010

Första ronden förlorad..

Det blev en tung förlust igår. Warberg var för bra och vann med 7-5, efter att vi släppt in 4 mål på deras 5 första avslut. Det är ju inte okej.

Det var ändå vi som hade det mesta av spelet, och vi som skapade de flesta chanserna. Men Warberg var bättre i avslutslägena, och det är ju där matcherna avgörs. Viktor hade en av sina tyngre starter i målet också, men jobbade in sig rejält i matchen och blev till slut riktigt svår att komma förbi.

Tyvärr har de dåliga förstaperioderna blivit ett mönster för oss, i slutet på serien men också mot Dalen i kvarten. Vi satt några grabbar efter matchen och diskutera vad som gick fel igår och vi har nog en del att rätta till, för på fredag ska vi kvittera i matcher, så är det bara! Den matchen sönds på tv för övrigt, 4 sport kl 16.00!

Man of the match...
För min egen del var det ett fall framåt igår. Jag blev utsedd till matchens lirare och fick en Soda stream för besväret. Det var väl mycket tack vare mitt 1-3 mål som var viktigt för oss för att kunna komma in i matchen igen.
Men som Anders, min kombo, sa efter att han lärt känna mig under detta året att jag blir hellre matchens sämste lirare o vinner matchen än matchens bäste o förlorar. Det finns inga hedersamma förluster på den här nivån, bara förluster eller vinster. Tyvärr inget annat man kan gotta sig åt.

Men vet ni? Jag kan ju ta o bli matchens lirare på fredag igen, så vinner vi! ;)
Jag ser redan fram emot den matchen, och jag vet att vi har mycket mer att ge..

Klickar ni på rubriken kan ni läsa me rom matchen och semifinalserien där.

Guds frid!