6 mars 2010

Serieseger eller inte!?..

Imorgon (söndag) spelas den sista och avgörande omgången av årets superliga. Vi ligger alltså på samma poäng som Täby med tre mål sämre i målskillnad. Täby möter Helsingborg på bortaplan och vi möter Västerås, som inte har något att spela för, på bortaplan. Det kommer alltså bli jämnt ända in på målsnöret. Jag vet att FCH har goda chanser att slå Täby på hemmaplan men de har samtidigt inte så mycket att spela för, så det känns som att Täby kommer kriga hem den matchen och då blir det till att räkna mål och jämföra efter matchen. Vinner vi med fler än 3 mål mer än vad Täby gör, så har vi vunnit serien. Vinner vi med 3 mål mer så kommer dom vinna pga att de har gjort fler framåt. (En offensivt glad regel.)

Jag har senaste veckan jobbat mycket med vår KRIK Ledarskapshelg som kommer nästa helg, 12-14 mars. Då ska vi vara ute på Bosön, på riksidrottsförbundets idrottsanläggning, där man alltså kan utöva de flesta olika sporterna på ett o samma ställe. Ett riktigt schysst ställe där alla landslag mfl har träningsläger och tester. Jag har själv varit där vid några tillfällen med juniorlandslaget och har bara goda minnen. Jag ser väldigt mycket fram emot helgen, då programmet är väldigt smarrigt för KRIK-ögon och det kommer många goda ledare från hela landet som säkert är sugna på att bidra med god stämning och fräscha idéer. Det ska bli spännande!

Men nu är det så att jag faktiskt inte vet riktigt säkert hur min medverkan kommer att bli där. På fredag drar nämligen slutspelet igång och vill det sig väldigt illa så har vi en lång bortamatch just den kvällen. Vill det sig väldigt väl så har vi istället hemmamatch på onsdag och det vore ju klockrent för mig, men det känns långsökt i dagsläget. Lite störigt men något att hoppas på. Imorgon görs valen av kvartsfinalmotståndare i direktsänd TV (4 sport) kl 16 typ ;)..

Guds frid över din dag!