19 mars 2010

Kvartsfinaler ...

Fredag idag. Mitt gamla gäng FC Helsingborg möter Warberg i vad som ser ut o bli deras tredje och sista slutpelsmatch för i år. De ligger alltså under med 2-0 i matcher och jag har svårt att se Warberg förlora en hemmamatch i detta läget. De har liksom lite för bra spelare... Eller vad sägs om Kimmo Eskelinen. Killen har inte spelat en hel match under hela våren men nu har han gjort 9 poäng (7 mål) på två matcher i slutspelet. Det imponerar!

Samtidigt som FCH eventuellt är ute ur slutspelet så har vi bara spelat en match. Det kan ju ifrågasättas mot förbundet, eller vem man nu vill skylla det hela på.

Vi spelar i alla fall två täta hemmamatcher nu, på lördag och på måndag.
Senaste matchen flöt det på väldigt bra för vår femma och det enda som egentligen saknades var det där målet.. Vi var nära, men det vore så skönt att få sätta dit den och känna att man är inne i slutspelet på allvar. Träningarna i veckan har också känts väldigt bra och alla ser fram emot att få avgöra matchserien mot Dalen så fort som möjligt. Dom är faktiskt rätt roliga att möta men man vill ju komma vidare så snabbt som möjligt. Vi har bara 6 segrar kvar till guldet!

Sen är det många vänner till mig uppe i norr, övik och umeå som innerligt hoppas på att vi förlorar en match nu i helgen så att vi kan komma upp o möta Dalen på bortaplan igen. Det är väldigt snällt tänkt av er, och jag tackar för allt stöd! Det vore coolt att få komma upp igen och spela inför många långtbortavänner men ändå, en bussresa till umeå till? Nej tack! :)

Då kommer jag hellre en ledig helg så man kan hinna sitta ner lite också...

TV-match ikväll alltså, 4sport. Hoppas på FCH, men tror nog på Warberg.

Hörs!