26 mars 2010

semifinal!

På måndag är det dags för oss att kliva in i semifinalspelet, och där med det riktiga slutspelet!
Det känns som att hela säsongen, så har alla gått och väntat på det här. Att få möta ett annat topplag och verkligen ge allt, allt man har för att dra det längsta strået. Vi är verkligen taggade för det och jag tror också att Storvreta är mogna för att ta sig till sin första final...

Ikväll avgörs vilket det fjärde semifinallaget blir. Det står mellan AIK och Falun, 2-2 i matcher och allt avkgörs i tv-rutan med start kl 19. Jag ahr sett fram emot denna matchen hela veckan, och hoppas på en bra kamp. inte bara en massa tjuvnyp hit o dit, eller yxhugg för den delen..

Tråkiga nyheter!
Vet inte hur ofta ni är inne o kollar på sportbladet?.. De skriver ju inte överdrivet mycket om innebandy, men enda gången som en stor nyhet kommer i huvudspalten så är det en skandal det handlar om. Nu senast i veckan så ser man en bild på en ursinnig Egebrant i AIK som ska ha yxhuggt en supporter efter matchen mot Falun senast. Han är därför avstängd ikväll och tros bli det ännu längre också. Det är så fruktansvärt tråkigt när det är dom nyheterna som ska färga sporten utåt. Förra stora nyheten innan det var att en gammal landslagsstjärna, Micke Karlsson hade blivit "chipsfet". Verkligen en toppennyhet! :)
Varför inte skriva om de stora skyttekungarna, poängligavinnaren, serivinnarna, inför slutspelet och annat som vore intressant att läsa ??


Jag kan berätta att vi förbereder oss på att få möta Warberg i semifinal. Vi tror att Täby går och väntar på att få möta antingen AIK eller Falun, de är nämligen ett sånt lag som inte orkar resa så långt :)... För oss är det inga problem! Warberg ska bli kul, och bättre stämning än vad dom har där nere i sin hall finns nog inte i Sverige. Grymt tryck. Bra jobbat warbergare!

Vi kommer att köra på med samma tredjelina som i sista kvartsfinalen. Den matchen kändes ju verkligen hur bra som helst. Vi hade bra koll i defensiven och borde också satt nån strut framåt. Men det kommer nu, när det verkligen behövs! ;)

Hörs mer i helgen..
Over and out!