SÅJAAA!!!

UNDERBARA KÄNSLA !!

Att få vinna innebandymatcher är kul och definitivt en skön känlsa!...

Men att vinna slutspelsmatcher är en helt UNDERBAR känsla!
igår kunde vi vinna med 3-5 borta mot tuffa Dalen, efter att vi gjort sista målet i tom kasse.

Det var ett avvaktande spel nästan hela matchen igenom och det faktumet att vi hade mötts i serien bara för tre veckor sedan och det blev 11(!) mål i första perioden, var som bortglömt. Efter halva matchen igår stod det 1-0 till Dalen, varav 0-0 i första perioden.

Jag fick spela center i tredje femman och det var helt klart ett fall framåt för våra lina. Vi skapade mer än hälften av de målchanser som blev noterade, och jag hade tre skott som var nära att slinka in. Tyvärr går ju lagets ineffektivitet efter halva matchen ut över oss, så det blev bara 30 minuter spelande. Men det gör mig absolut ingenting! Att få vara med och vinna en så spännande innebandymatch.... Det är liksom därför man håller på!!

Segerorganisatör (återigen) blev Henrik Stenberg. Denna yngling (20 år) som jag skrivit om så många gånger tidigare vill alltid avgöra. Kul för Storvreta att han igår även signerade ett nytt kontrakt på två år med klubben. En efter en av stjärnorna i laget gör det just nu...

Nästa match blir hemma i Fyrishov på lördag. Kort därefter, den trejde och förhoppningsvis sista matchen på måndag, även den hemma. (håll utkik i tv-tablån då!) ...

Har så mycket mer att skriva just nu på bloggen, så keep it update on your webläsare!