18 oktober 2009

TVmatch mot Världens bästa lag...

Idag är det dags för oss i Storvreta att ta emot Warberg på hemmaplan. Warberg som av mig kan klassas som världens bästa innebandylag, eftersom de har de största meriterna. Spelarna i deras lag har vunnit mer tillsammans än några andra medspelare i något annat lag. I spetsen har dom Magnus Svensson, som kom tvåa i utnämningen "Världens bäste" 2009. Vem som kom etta har ni ju redan koll på och han spelar för oss. Året innan var det däremot Magnus som stod högst på den listan, så denna match blir en tydlig "kamp i kampen" mellan två stora matchvinnare; Mika vs Magnus.

Matchen sänds på TV4 sport kl 14.15 ! Grattis till dig som vill se rolig innebandy.

I helgen har vi KRIK styrelsehelg här i Uppsala och jag och Daniel Gelfgren har öppnat våra lägenheter för resten av medlemmarna att sova och äta.
Vi har en trivselhelg tillsammans och får tid och möjlighet till mycket som vi inte hinner göra under våra Skype-träffar. Igår fyllde vi dagen med Sport, Visionssnack, Framtidsfrågor, Styrelsebeslut, Relax/Bad och en festmåltid!

Otroligt kul att bara få vara tillsammans och det känns gott att kunna unna styrelsen en välförtjänt "uppskattningshelg". Idag fortsätter gemenskapen på Fyrishovs läktare för att avnjuta innebandymatchen. Kanske kan ni se hela KRIK styrelsen genom TV-rutan idag! :)

För övrigt spelar jag center i tredje femman idag och ska göra mitt absolut bästa för att tre poäng ska säkras.

So long!