26 oktober 2009

Otroligt blandade känslor efter matchen

Jag vill börja detta inlägg med en stor hyllning till KRIK-klacken som infann sig i Idrottens Hus igår för att stötta Storvreta och innebandyn i allmänhet.

Totalt samlades ca 45 ungdomar och förenade sina sköna stämmor i goa hejarramsor och hyllningar. De bidrog till en fantatsisk stämning och Helsingborgspubliken hade stora probelm med att överrösta dom.

KRIK-klacken blev som en sjätte utespelare för oss i Storvreta och tack vare den var vi väldigt nära på att kamma hem matchen igår, trots många viktiga spelare på skadelistan.
Inför matchen stod det ju klart att alla våra tre centrar var skadade eller sjuka, så det var ett stukat Storvreta som ställdes på banan. Men det blev kamp ändå in på sista sekunden.
Matchen kunde dessvärre vinnas av Helsingborg med 5-4, efter att vi hade ledningen med bl.a. 4-3 i sista perioden.

De stor vinnarna denna matchen var ändå KRIK-klacken! Vilken fantastisk insats de gjorde och de bidrog med en härlig stämning. Alla killar i laget kom och gladde sig hos mig för er insats efter matchen. Tyvärr är det svårt för killarna att gå och tacka publiken efter en sån sur torsk, men det förtjänade ni ju verkligen.

Vi säger väl bättre lycka för oss båda nästa gång! Kanske blir det FCH vi får möta i slutspelet senare till våren... :)

FRID!