10 oktober 2009

Storseger efter kräftgång

Det stod 3-3 efter två perioder i bortamatchen mot Dalen, men 20 minuter senare skrevs slutsiffrorna till 3-10. Innebandy är en svängig sport. Hur mycket man än analyserar från läktarplats eller i omklädningsrummet så kan ingen vara beredd på att en match kommer att vända på det viset, bara inom loppet av fem minuter. Det är, som vi dagens ungdom säger, helt sjukt!
Vi behövde bara spola fram klockan 6 minuter och så stod det 3-8 till Storvreta. Och världens bäste Mika visade återigen varför han är just världens bäste när han gjorde två avgörande mål på två byten. Den omtalade Mattias Samuelsson var inte sämre, utan stod för båda assisten. Det är just detta som är skillnaden en sån här dag. Världsstjärnor och vanliga elitspelare. Skillnaden däremellan kunde knappt bli tydligare än igår.

Nu har jag väldigt bråttom för att hinna ner till Swedbank Arena i tid för att avnjuta MoDo - Rögle. Jag kommer väl antagligen vara där som ensam bortasupporter, men jag ska stå upp för laget i hjärtat mitt och göra min röst hörd när de grön-vita gör mål.
Efter det fortsätter ju sportdagen med Sverige-Danmark. Kan det bli hetare!?

Gode Gud, Vi ber en bön för Sverige just nu. Tack för att du älskar alla i fotbollslandslaget och har nåd som räcker för Lagerbäck och hela staben. Amen!