7 oktober 2009

En dag kvar.

Idag är det onsdag. I morgon, torsdag, möter vi Dalen på bortaplan i Umeås Gammliahall.
Det är alltid tufft att möta Umeå-lag på bortaplan. De är kända för att ligga långt fram i det fysiska spelet och det känns alltid som att man får vara beredd på extra hårda tacklingar och småfula knep när man möter t.ex. Dalen.

Det ska bli otroligt kul att återigen få möta en av världens bästa spelare, norrmannen Ketil Kronberg. Han är väldigt hård i alla dueller, det är hans främsta styrka, men han har de två senaste åren även briljerat med sitt tekniska spel och fina målgivande passningar. Förra året ledde han superligans poängliga länge. Många svenskar tyckte det vore pinsamt om en norrman gick och vann svenska poängligan (som faktiskt hände i hockeyn), därför gick en del om honom på slutet. Men det hela slutade istället med att Fredrik Holtz (numera i Storvreta) vann på 62 poäng. Han har ju valt att representera Tysklands landslag... Vet inte om det smakade bättre hos de svenska innebandystjärnorna.

Jag hoppas verkligen på att få spela på torsdag och tror också att så är fallet. En del sjukdomar har gjort att vi varit mindre folk på träningarna och av allt att döma får jag chansen i tredje femman. Det är precis såna här tillfällen man ska ta när dom kommer.

Så Ora et Labora - så ska det nog bli bra det här!