5 oktober 2009

När jag var Ung och Stark!

Återblick nr 1.
Jag har tänkt att bloggen även kommer innehålla några tillbakablickar från min lilla karriär, där jag nu några år efteråt kan se på saker med nya perspektiv. Vi spolar till att börja med tillbaka till 2005, Lettland.

Klickar ni på rubriken får ni se bilder från en tid då jag var ung och stark...
Känner mig ju inte så gammal än, men 2005 var min hittills höjdpunkt som innebandyspelare.
Vi i Sveriges U19 landslag fick lyfta den sköna VM-pokalen och krönas med guldmedaljer runt nacken. Det var fantastiskt stort!

Att sedan arrangemangsjuryn i Lettland var så pass snesedda så att dom tog ut mig i All Star team som högerforward var det nog ingen som hade trott. Ett fint pris i alla fall, som skapade lite rubriker när man kom hem till Munka Ljungby igen.

Guldmedaljen hänger fortfarande på väggen här hemma och landslagslinnet hänger in emellan ett par kostymer i min garderob och det är en härlig tid att tänka tillbaka på...
Men bara ett par veckor efter framgången i November 2005 bestämde jag mig för att lägga av med innebandyn. Varför, undrade många.

Följ med till nästa Återblick...