21 oktober 2009

Hem och möta Helsingborg

Nästa match blir den borta mot mitt gamla lag FC Helsingborg. Där spelade jag under ett år, men som mycket blev stört av en axelskada, så någon större succé eller något djupare avtryck hann jag aldrig göra. Det ska i alla fall bli otroligt kul att komma ner till Idrottens Hus och spela mot kompisarna där nere.

Helsingborg har äntligen lyckats ruska av sig bottenkänslan och kommer i år att tuta på inför slutspelet. Mycket beror på deras supervärvning av världens bäste back, Juha Kivilehto. Men jag har en del gamla kompisar från juniorlagstiden som också gör stora insatser för de blå-svarta just nu, bl.a. Linusarna (Nordgren och Andersson) Björn Lundgren, Daniel Johnsson, Björn Jönsson. Sedan har jag alltid varit en beundrare av kapten Anderberg.
Det är kul när det går bra för gamla lagkamrater, men på söndag får det vara ett avbrott i det!

Storvreta kommer ner som favoriter och brukar alltid vinna på bortaplan mot Helsingborg. Skillnaden för i år blir dock total, då FCH har ett helt annat flyt i spelet och slog ju till och med Warberg på hemmaplan senast.

Idag, Onsdag har vi fått ledigt från den vanliga träningen för att träna fys på egen hand. Passar mig perfekt då jag har en överansträngd vad som jag hoppas blir bra innan helgen.

Det ryktas också om att kanske det ska bildas en KRIK-klack nere i Helsingborg lagom till söndag. Spännande! Det passar väldigt bra eftersom klubben också kommer ha ett 30 års jubileum och antagligen mycket folk på plats... Vet du nåt om klacken får du gärna kommentera :)

Over and out!