29 september 2009

Uddamålsseger a la innebandy!

Det är enormt kul, alltid spännande och nästan alltid så här onödigt jämnt!
Innebandy i högsta ligan har en tendens att allt som oftast bli onödigt jämnt. Igår kväll kunde Storvreta vinna mot Sirius, lillebror i stan, med 6-5 efter att Sirius knappat igen under matchens två sista minuter... Spännande blev det och den stora publiken på 2300 åskådare skapade stor stämning, men den stora rutinen som finns i Storvreta fällde till slut ett avgörande som bar hela vägen till vinst. Bäst för dagen var backen Mattias Samuelsson och målvakten Viktor Klintsten..

Själv hoppas jag få spela mer på torsdag, då det är dags att möta Järfälla hemma i Fyrishov.
Senast jag mötte Järfälla för tre år sedan fick jag en 2+10 utvisning i första bytet, när jag släpptes in mitt i matchen. Får hoppas det går bättre på torsdag va! :)

I Hebreerbrevet 11 står det då här: "Tron är grunden för det vi hoppas på; den ger oss visshet om det vi inte kan se. För sin tro fick fäderna Guds vittnesbörd. I tro förstår vi att världen har formats genom ett ord från Gud och att det vi ser inte har blivit till ur något synligt."

Tron är grunden för det vi hoppas på.
Är det så? Har jag och du vårt hopp klart för oss och kan ärligt säga att det är "hit jag vill" eller detta längtar jag efter, detta hoppas jag på?
Jag hoppas på Gud! När allt annat är stökigt runt omkring och det är så mycket saker vi människor ska hinna med och prestera, så hoppas jag att Gud består och att han håller mig kvar hos honom.
P.S