19 september 2009

Dags för premiär!

Så är det Äntligen dags för premiär!
Första matchen i svenska superligan 09/10. Förhandssnacket har varit igång hela veckan och folk försöker sia om hur det ska gå. Alla verkar vara övertygade om att deras egna åsikter kommer vara rätt. Det är i alla fall många som tror att vi ska lyckas att vinna över Västerås, som inte är tippat bättre än på 14:e plats av tränarna. (Det finns 14 lag i serien...)
Men vi vet samtidigt att Våsterås har ett farligt spel med några riktigt finurliga herrar, så det är inte läge till underskattning. De senaste säsongerna i SSL har också visat att det är aldrig avgjort i den serien. Man kan leda med 3-4 bollar och tappa de på bara ett par minuter ibland, så det gäller att vara på tå hela matchen.

Jag har fått reda på att jag startar i tredje femman tillsammans med Kanebjörk och Victor Andersson, båda är yngre än mig och stora talanger.

Uppladdning inför matchen ser ut att jag sov till kl 09.00, åt min sedvanliga frukost, sitter nu med en stor kopp kaffe som börjar göra inverkan. Kl 13 har jag tre kompisar (alla norrmän) som kommer och äter lunch så då ska jag försöka ha lagat lite Pasta o köttfärs till oss...
Efter det tar jag en halv timme på sofflocket och sedan är det dags för samling och att ladda för match mer fysiskt.

Följ matchen här: http://www.innebandy.se/templates/IDA/MatchInfo.aspx?id=8811&MatchID=393980&epslanguage=SV

Mot seger, Mot Globen!