28 september 2009

Derby i Uppsala

Idag är det matchdag!
Vi möter lokalkonkurrenterna Sirius på bortaplan, i vår egen hemmahall.
Det förväntas stor publik och det ska bli otroligt roligt att få känna på ett riktigt derby. Heta känslor, hårda tacklingar, små sköna gliringar och kommentarer spelarna emellan och förhoppningsvis en stor hejandes publik.

Om inget oväntat händer så spelar tyvärr inte jag idag. När man kollar på pappret vilka killar som ska spela istället för mig så inser jag att här finns sjukt många duktiga spelare. Jag kan helt och fullt acceptera en laguttagning där jag sitter på bänken, bara jag får en bra förklaring av tränarna och någon feedback som jag behöver jobba på. Det fick jag i veckan och det kändes mycket bra. Givetvis blir jag ändå sur och besviken mest på mig själv att jag inte lyckats ta en plats, men det finns en hel del defensiva situationer som jag inte känner mig bekväm i än så länge, så jag behöver att nöta på.

Idag ger jag järnet för laget. Det vore stort att vinna mot Sirius inför storpublik och givetvis är Storvreta stora favoriter, men i derby kan verkligen allt hända!

Over and out //