14 september 2009

Förlust i genrepet

Igår blev det en bitter förlust mot seriekonkurrenten Caperio Täby med 4-6.
Täby, som är utmanare till SM-guldet precis som vi i Stovreta, var numret större än oss denna matchen. De vann välförtjänt, men vi var nära att vända på det hela när vi knappade in till 4-4 i mitten på tredje perioden. Spelmässigt tyckte jag det vore rättvist med lika, men innebandy vinns genom att göra fler mål än motståndaren.
Jag ser redan fram emot att få möta Täby igen i serien, då det står dyrbara poäng på spel.. Jag tror nog att vi kan höja oss några nivåer till från hur det såg ut igår.
Jag fick mycket förtroende och spelade både i Powerplay och Boxplay. Dessvärre blev det som Mattias på KRIK-kontorte kommenterade att jag sparade poängen till nästa helgs premiär.
Då möter vi Västerås på hemmaplan. Det ska bli otroligt skoj! Det sägs att Storvreta brukar ha minst 1500 pers på läktaren. Får se hur nerverna står sig då.. :)
Nu har jag träning om två timmar. Innan dess ska jag hinna äta och sova lite, hålla siesta som man kallar det söderut. (Ingen dum idé...)