16 september 2009

Lirar med Världens bäste...

Hej!

I veckan blev det klart att Mika Kohonen i Storvreta blev utvald till Världens bäste innebandyspelare. (Klicka på rubriken för att läsa mer..)
Han spelar jag alltså i samma lag som och det är och har varit en pojkdröm för mig att varje vecka få träna med de bästa och lära så mycket som möjligt utav dom. Mika är i en klass för sig själv. Det han gör på träningar och matcher är sånt jag inte ens lyckas med i drömmarna när innebandy kommer på näthinnan. Det var framförallt efter en match nu för tre veckor sedan som han vann åt oss nästan på egen hand, då var jag tvungen att messa runt till familjen och skriva om vad som hade hänt. Hehe, i en innebandyspelares värld ska vissa saker inte vara möjligt! :)

Jag vill även gå i god för att Mika är en otrolig ledare på och utanför planen. Det är aldrig något skitsnack eller mygel utan allt han gör är för lagets bästa och sånt påverkar ju ett helt lag positivt..

Man blir ju alltid fascinerade över mästare och världens bäste på olika saker... Men after all, finns det alltid en Mästare som är större, en härlighet som är ljuvare och det är Jesus.
Rena söndagsskolesvaret I know, men det måste sägas varje dag!