20 september 2009

8-0 i premiären!

Storvreta vann med 8-0 i premiären hemma mot Västerås.

Det var botten mot toppen och det märktes. Jag fick som sagt spela i tredje femman och hade ett guldläge till att göra 1-0 i sjunde minuten, men Västerås målvakt kunde istället inkassera säsongens räddning för honom, helt galet!...

Det var istället mr Kohonen som jag skrivit om tidigare och Henrik Stenberg (född 90) som fick dominera händelserna fullständigt med 4 poäng vardera. Man lär sig mycket av att spela med så bra folk, så även om det inte gick superbra för mig så tror jag att jag går framåt ändå bara av att spela.

Klickar ni på rubriken så får ni se mitt "fighting face" på en bild.. Detta är verkligen inte första bilden jag ser exakt likadan ut på. Vet inte vad det är för fel på mig, men min far har ofta konstaterat att "där e nånting fel" iaf.. :)

Nu ska jag hålla söndag och spela beachvolleyboll med mina norska vänner som är på besök. Sedan blir det gudstjänst i Mikaelskyrkan, ser fram emot det!

God bless!