14 oktober 2010

Tillbaka till verkligheten

Igår hände det. Det som nästan aldrig förr har hänt (känns det som..)
Vi förlorade mot Dalen med 5-4. Vi är tillbaka i verkligheten efter att ha svävat på moln ett tag. Man måste slita hårdast av alla för att vinna matcher. Så är det bara. Igår misslyckades vi med det för andra matchen i rad i ssl.

Dalen har varit Storvretas favoritmotstånd i många år nu och vi har alltid kammat hem tre poäng oavsett hur jämna matcherna har varit. Igår blev annorlunda. Dalen klev upp ur gamla hjulspår och vågade vinna mot oss. De spelade klokt, men jag kan inte säga att de spelade särskilt bra. Däremot spelade vi dåligt. Tamt och lojt, framförallt i avslutslägena och i spelvändningarna. De två saker som är våra egentliga adelsmärken och som vi blivit mästare på.

Frustrationen satt sig öven utanpå kroppen på en del av oss, vilket märktes i utvisningar och felbeslut på mittplan. Vi har bara oss själva att skylla för den här svaga insatsen.

Nu blir det lite idiot-löpningar på träningen ikväll och ett kort snack så att vi kan lägga det tråkiga bakom oss och börja ladda om inför söndagens tuffa uppgift mot nykomlingarna Linköping borta.
Det finns inget som helst tvivel i mig om att vi inte kommer att ösa på för fullt, 100%, direkt från början i den matchen och ta en gruvlig revansch på oss själva och på Linköping, som slog oss på försäsongen.

Vi är hungriga och revansch är det som smakar bäst för oss just nu!