22 oktober 2010

Nu ska det vara över!

Som ni kanske förstår har jag varit riktigt nere i förkylningens värld den senaste veckan och faktiskt inte kunnat jobba eller vara rolig.. Jag har ändå försökt träna lite eftersom det brukar kunna vara så att man kan träna/svettas bort förkylningen. Vet inte om det är det jag har gjort men idag (fredag) så känns det faktiskt helt okej igen. Inte 100, men klart matchduglig.

Imorgon bitti har vi träning igen och då ser jag fram emot att göra fullt ifrån mig igen inför matchen på måndag.

Världens viktigaste match som vår tränare Brolle väljer att kalla det. Han har ju tränat Falun de senaste säsongerna och valde att hoppa av inför i år. Klart vi ska se till att han och vi alla få en seger att gotta oss över på måndagskvällen.

Hörs snart igen! Ha en go fredag!