17 oktober 2010

Sjuk förlust.

Ikväll blev det förlust borta mot Linköping med 7-3, efter att L kommit fram till en ledning på 6-1 i tredje perioden. Matchen avgjorde väl egentligen redan i andra perioden som L kunde vinna med 3-0. Mer om matchen kan jag tyvärr inte uttala mig om eftersom jag legat deckad hemma i både feber och förkylning idag. Därför var det en sjuk förlust. Sjukt seg förlust.

Jag lider med grabbarna som fick spela i uppförsbacke i Linköping.
Jag säger dock inte mer om matchinnehållet men en sak vet jag efter erfarenhet att golvet i Linköping går INTE att spela innebandy på. Det är verkligen helt otroligt hur mycket ett underlag ska få skilja sig från de andra underlagen i ligan och ändå vara godkänt. Linköping som tränar på det flera gånger i veckan måste jubla vid varje hemmamatch eftersom det är som att leda med 3-0 redan innan matchen. Tror säkert fler i motståndarlagen till L håller med mig om detta...

Nog. Nu ska vi inte vara så småvuxna så vi skyller det hela på ett dåligt golv. 7-3 är inte bra och kan inte försvaras utan att vi som lag får ta på oss det hela.

Jag är dock helt övertygad om att ni som Storvretapublik snart kommer att känna igen ert lag igen. Trenden kommer att vända. Vi behöver just nu bara en push i rätt riktning och få lite vind i seglen igen.

Jag ser själv fram emot att bli helt frisk igen och komma tillbaka till full träning så snabbt som det bara är möjligt. Detta var den första matchen på många år som jag tvingats tacka nej till. Att spela med en förkylning är inga problem, men idag var det värre än så tyvärr.

Sov gott alla kamrater.