6 oktober 2010

Promenadseger och vikten av att njuta

Det är alltid kul att vinna. Även med 15-5 mot ett estländskt lag (som jag inte ens ska försöka mig på att stava till). De krigade på bra. Gjorde ju trots allt 5 baljor på oss och höll väl kanske en svensk division 2-klass.

Kul för Kom Johansson som inte spelade nåt igår att få göra 5 kassar. Aldrig dåligt för självförtroendet och konkurrensen i truppen det. Helt perfekt för en lång vecka skulle jag vilja säga! Hans och hela matchens stora delikatess var nog ändå målet där Jesper Berggren tar på sig uppmärksamheten med en skottfint och slår en smörpassning till Kim vid sidan av det estländska målet som bara vinklar klubban och styr bollen i en mysig båge över den framstörtande målvakten. Man kan ju känna sig bortlurad för mindre, skulle jag nog vilja säga... :)
Kim in action. 5 mål idag.
Nu är vi åter tillbaka på hotellet och vi är ett gäng som sitter och försöker arbeta o plugga från våra laptops. Märkligt nog funkar bara det trådlösa nätverket i mitten av huset, bla i bibblan så där får vi sitta helt enkelt.

Solen skiner här och Lettland visar sig faktiskt från sin bästa sida med färgglada träd och skön höstvärme/kyla... Hörde talas nu om att man som matchens lirare vinner en weekend i Lettland på valfri ort, så kanske man får ta o göra som Holtz o kimmen o vinna sig ett paket under resterande vecka. ? :) - En sak är säker i alla fall. Är man sugen på kyckling o ris, så är Lettland landet att besöka.

Vi blev nyligen för en minut även lite djupa här i rummet bakom våra laptops och konstaterande svaret på en enkel livssaksfråga, att det är sjukt viktigt att man hinner njuta av det man håller på med. Dagarna, veckorna, åren går så sjukt fort och man är ju faktiskt rätt enkelspårig i sina val, speciellt som idrottare (mycket man offrar och inte hinner med...), då är det ännu viktigare att faktiskt njuta av innebandyn och det liv man får leva.

Peace out.