1 februari 2010

Spelledig = besöka vänner!

Nu är det måndag igen!.. vad som är skillnaden med mina andra måndagar på sistone är att jag idag börjar min först anställning i KRIK, på 50%. Mattias går på pappaledighet (låter rätt skönt för honom!) och jag tar vid där han stoppade. :) Jag har ju jobbat med KRIK hela hösten också, men vi har inte haft möjlighet att ha två anställda.

I helgen var vi spel- och träningslediga från innebandyn. Så jag och Cecilie passade på att sticka upp till Övik och hälsa på vännerna där och givetvis krama och busa så mycket som möjligt med mina brorsbarn Samuel (3) och Ester (2).. :)
Vi byggde också en stor snölabyrint på deras gräsmatta.. sån som jag själva bara kunnat drömma om att få leka i när jag var barn. Synd bara att jag och cec tyckte det hela var mer skoj än barnen :) (Dom måste ju fatta att det är coolt tycker man!)

Jag hann också med och se en period på mitt gamla lag Övik när dom igår förlorade, tyvärr..
Men det var väldigt skoj att få hälsa på grabbarna igen öven om det går tungt för dom. Jag hoppas verkligen det vänder och att de kan ta några vinster på slutet.
Lika tungt går det för min moderförening Munka. De spelar i södra div 1 medan Övik spelar i norra div 1 och båda ligger på samma position, näst sist. Ingen trevlig position... Hoppas dom i alla fall har roligast av alla lagen när dom tränar, för då kan det vara värt mödan.

Nu går vi in i en tuff träningsvecka med laget. Vi har inte match förrän nästa onsdag och för att fortsätta banan på "mina tidigare klubbar" så möter vi Helsingborg! Som ni kanske kommer ihåg så förlorade vi ju en tät match borta mot dom i höstas, trots den magnifika KRIK-klacken på läktaren. Nu är det dags för revansch och det ska bli otroligt kul att möta de gamla polarna!

Hoppas ni alla får en superbra vecka!