11 februari 2010

Vinst och ledning!

Så ja! Då var tillbaka i toppen av tabellen och det känns mycket skönt!
Igår kunde vi vinna mot FCH med 6-5 efter STOR dramatik! Helsingborg är ett bra lag, men gjorde väl inte sin bästa match och inte vi heller. Men trots det lite avvaktande spelet så bjöds publiken på en riktig gastkramare ända in till sista sekunden. Med ställning 6-4 så tar matchens lirare för dagen Holtz en hyfsat onödig utvisning för liggande spel precis framför vårt mål. Det innebär att vi skulle spela 4 mot 4 i 40 sekunder och sedan skulle de ha Powerplay resten av matchen. De gör mål, 6-5 direkt på det efterföljande frislaget och sista 90 sekunderna så spelade dom 6 på plan på jakt efter ett kvitteringsmål mot våra 4 tappra krigare.

De kom aldrig närmare än riktigt nära, men Matte, Jeppe, Mika o Viktor kunde stänga ner det hela och se till att alla tre poängen hamnade hos oss.

Jag fick göra ett väldigt skönt mål, mot mitt gamla lag. Det var vid ställningen 4-2 som jag fick båga in från högerkanten och sprätta upp 5-2. Ett kraftfullt korstecken avverkades sen och skickades upp i publiken! Känslan var: Otroligt skön! Alltid kul att göra mål.. men ett snyggt och viktigt mål mot gamla gänget är lite bättre.

Nu väntar Warberg på måndag på bortaplan. Det har ryktats om att KRIK-klacken kanske skulle göra ett nytt framträdande!?? Det är ju en bit att åka men vi lovar att bjuda på en fantastisk match. Matchen sänds ju även på TV, så kommer man inte o ser live kan man bänka sig framför tv4 sport.

Frid ut!