18 februari 2010

Konstiga vinster räknas..

Konstiga vinster innebär ju 3 poäng dom med och räknas lika mycket i serien. Skönt det eftersom vi vann mot Dalen igår på hemmaplan med 10-9.
Det är innebandy när den är som gladast! - Men det är ju inte okej. Första perioden vanns av Dalen med 6-5 efter att vi haft ledningen med 5-1. Mycket märkligt att vi kunde släppa till så mycket på en period, mer än vad vi brukar släppa till på en hel match.

Visst, matcherna kommer tätt nu, men vi kan inte skylla på att vi var slitna sen Warbergsmatchen. Vi såg istället otroligt taggade ut och sugna på en snabb revansch efter senaste förlusten. Men målen trillade in åt båda hållen som om det inte hade nån betydelse. 2-1 till oss fick jag sätta dit efter ett långskott i krysset. En skön balja, men det var också det sista vår femma fick göra nästan. Redan efter 15 minuter gick vi ner på två femmor och min kedja spelade inte ett byte till efter det. Väldigt störigt, men det är sånt man får ta. Det var en kollektiv bestraffning som drabbade just bara vår kedja.

Sån tur var kunde vi vända på matchen efter första perioden och kontrollerade det mesta fram till 10-7. De sista två minuterna får de in 2 mål till och är så när på att även sätta kvitteringen. Men ett bra lag har flyt och det hade vi verkligen idag!

Det var ju uppenbarligen inte offensiven det var fel på igår utan det defensiva tåls att ses över lite mer. Nästa match är på lördag, Järfälla borta. Dom ligger sist i tabellen men tog igår en imponerande seger mot Balrog, något som inte ens vi klarat av under säsongen..